Kaikki hyvin.


 Isipapan eväsleipätehdas pyörii. Mukava erilaisia eväitä nuoremmille timpureille eväskassiin iltasella tehä. Useimmiten se on leipien väliin erilaisia leikkeleitä, juustoa, vihanneksia, voita tai sulatejuustoa. Välillä sitte paistan jotain spesiaalipihvejä kyrsien väliin. Joskus eväsrasioihin pyöräytän pannun kautta niestat. Harvakseltaan tuota kylmäsavulohta, siksiki ettei herkusta liian arkista tule. Vaikka onhan se työ yhtä juhlaa. Tosissaanki saa olla ilonen että on itellä ja pojilla hyvät työpaikat mihin mennä päivähoitoon ja saa touhuta sitä mistä tykkää.


Mukava aamupalapöydässä ennen työpäivää kuunnella janttereitten suunnitelmat tulevasta työpäivästä. Välillä isipapalta jotain lisävinkkiä kysyvät. Työpäivän jälkeen nuoret miehet päivän hommia kertaavat ja juttelevat isäukolle. Isoveikka aamuisin hakee nuoremman täältä kotoa ja tuo takaisin työpäivän päätteeksi. Pääsi nuorimmainen samaan paikkaan harjoitteluun nyt ammattikouluaikana missä isoveikka jo täytenä ammattiukkona touhuaa, samoilla työmaillaki paljon tekevät töitä. Vanhempi noista veljeksistä oli ammattikouluaikana ja sen jälkeenki samassa firmassa minun kanssa. Hienoja poikia, paljon isäänsä hienompia. Vaan niinhän sen kuuluu mennä että pojasta polvi paranee.


Päivällä poikien vanhempi veliki kävi tyttökaverin ja Pipsa koiran kanssa meitä tervehtimässä. Aina niin parasta kun käyvät❤️


Sitten käytiin vielä yhden lapsen tilaama hyllykkö hakemassa huonekalukaupasta ja kaverina kasattiin hyllykkö koriste-esineille ja muulle tärkeälle mitä nuorella aikuisella kertyy kotiin. Piristävää ja hauskaa jutella ja kuunnella tämän terävä-älyisen nuoren ovelaa huumoria. Meidän rakas lapsi❤️


Lämmittää vanhempia kuunnella näitten kultasten nuorten suunnitelmia ja haaveita tulevaisuudesta. Sitä niin toivoo kaikkea parasta, niinkuin me vanhemmat tapaatuo "perillisten" kohdalla tehä. 


Elikkä hyvä päivä taas tänäänki. Töissä tolokun ukkojen kanssa ensin päivä, vähän venähti taas pitemmäksikki työpäivä. Mukava se on tehä ku väliin turisee työn lomassa, kaikki hommansa osaa niin tehtävänjaon jälkeen pystyy siinä tehessä välillä jonku kaskun vaihtaakki ku työkoneitten melu hetkeksi aina taukoaa. Hyvällä porukalla työ on hauskempaa ku vähän heikommalla sakilla vapaa-aika. Töitten jälkeen sitte perillisten kanssa seurustelua. Hyvä olo ku päivän lopuksi vaimokultaa kiittää kuluneesta päivästä painaa pään tyynyyn ja vetää peiton korville. 

❤️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

On hienoa kun elämätöntä elämää on edessä, mutta surullista jos sitä elämätöntä elämää on myös takana.

Hyviä ihmisiä.

Käytä päätä!