Miehen mittainen mies.


 Mikä on miehen mitta?


Miehen pitää olla "ite" mikä on, kunhan muistaa tarkistaa aina kavereilta miten pitää olla ite. Jos on erillä lailla ite ku kaverit, saa kuulla ettei ole mies. Mutta muuta kautta, ei suoraan niiltä kavereilta, "miehiltä", joista puhuessa pelkkä sana "mies" kasvaa karvaa ja haisee hieltä. 


Mies ei kuuntele, mies sanoo.


Muut kuuntelee kun mies puhuu. Ja miehellä on neuvo kaikkeen. Mies tietää.


Akat siivoaa, akat tiskaa.


Mies ei urheile, mies tekee töitä.


Akka se tuota pihaa laittaa, minä rassaan 

Camryä ja ruohonleikkuria. Ne tojota ja ruohonleikkuri pitää olla tarpeeksi vanhoja. Että saa korjata, mies korjaa, ite. Homot ajaa ehjällä autolla, ja pesee sitä, mies ei pese autoa, eikä "ittiä". Niin ja vanhatpiiat ajaa ehjällä autolla, ku niillä ei ole miestä korjaamaan sitä. Muutenkaan vuoden -94 jälkeen ei ole tehty autoja, niitä ei voi korjata ite, sen jälkeen on tehty vain paskaa.


Talonki mies korjaa ite, ihan ite. Onhan mies talonsakki tehny ite, talkooporukalla, päissään ku peikko, muitten miesten kanssa. Jokaisessa Suomalaisessa asuu pieni kirvesmies. Niin, ja onhan vakuutukset...


Ja ku tulee aika lähtiä täältä, mies lähtee yksin, pikku kakka housussa. Niinku pitää, niin lähtee mies. 


Mies vastustaa kaikkea mitä ei ymmärrä, ja miehellä on paljon vastustettavaa. Mittään en mistään tiiä, mutta olen eri mieltä. Ainoa missä mies vaihtaa mielipidettä, on että saa olla eri mieltä niitten kans jotka ei ole oikeita miehiä. Oikeita miehiä on kaverit, yhessä päisällänsä ollessa, sillon siitä on hyvä puhua, miehen mitasta, miesten kesken.


Miehellä ei ole tunteita, ne on nyyhkyjä varten, niinku akat, homot, lesbot ja muut vasemmistoradikaalit ja pihan haravoijat. Ei helevetti, ei niitä tunteita ainakaan näytetä. Sitte päissään, 4 promillea koneessa, kun ilta on ensin uhottu ja kerrottu muille miten olla mies, sitte jyrkkään laskusuhdanteeseen kääntyessä mies puhuu. Miehestä on kiva olla päissään, on avoin olo, ja päissään saa itkeä, illan lopuksi jonku toisen miehen kanssa.


On se raskasta olla mies. Kokkeilkaa ite, p...le. ☠️💩🤪😉🤣🤣

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

On hienoa kun elämätöntä elämää on edessä, mutta surullista jos sitä elämätöntä elämää on myös takana.

Hyviä ihmisiä.

Käytä päätä!