Ruusa, Pilviperhon Miss Melissa 22.10.1013 - 29.1.2021. 


Pieni rakas perhonen, lahja jostain tähtien takaa. Sieltä missä maailmaa katsotaan, siellä nähtiin että nyt on aika laskea taas yksi pala jotain hyvää maailmaan kun joku sitä tarvii, vaikkei vielä itse tiedä. Laski palan kauneinta enkelten tekemää hellästi Sissin pentukoppaan, ja järjesti niin että tarvitseva sen löytää. Antoi mukaan ihmisille jaettavaksi taivaanlaidallisen suukkoja, rakkautta, jotain ihmeellistä viisautta, suuret korvat kuunnella huolia, kultaisen sydämen ja maailman hellimmät pienet tassut jotka pyyhkivät huolet ja surut pois. 

Joka Ruusan lähetti, järjesti niin että Ruusa itse kertoi että etkö huomaa, minä olen sinun koira, sinun ystävä, minut sinua varten tänne annettiin. Kiipesi Anittalla käydessä kerta toisensa jälkeen Miian syliin. Anitta näki jo silloin että Ruusa on tehnyt valinnan. Kolmannella käyntikerralla Ruusa lähti uuteen kotiin, ja meillä käydessä Anitta näki että nyt on Ruusa tullut kotiin. 


Vaikka olit "Uusa" Miian koira, sinulta riitti kaikille muillekin. Käytit isäntää paljon kävelyillä ja retkillä eri paikoissa, pyysit usein itse ukolta että "lähetäämpä nyt". Ne yhteiset reissut oli aina hauskoja. Annoit paljon enemmän kuin otit. 


Sitten lopulta, kun se joka sinut lahjana oli antanut, katsoi että nyt on Ruusa antanut lahjan, vieny viestin, otti sinut takaisin tähtien taakse. Luulen että viesti Ruusan mukana oli että muistettais pitää huolta ja rakastaa sitä mitä meillä on, kun aika on rajallista, ja elämänlanka niin hauras että kaikki kestää vain aikansa. 


Kiitos Ruusa❤️


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

On hienoa kun elämätöntä elämää on edessä, mutta surullista jos sitä elämätöntä elämää on myös takana.

Hyviä ihmisiä.

Käytä päätä!