Ystävä, luotettu, rakastettu.


 



Pyllähin tauolle aamun lattian valun tauottoman äänilevykonsertin jälkeen.

Touhutessa lippalakkitelineessä pyöriny lähes ajatuksenomaista toimintaa, niin lähellä sitä ku minun kuutiolla pystyy.


Vähän miettiny ystävyyttä, "ystävyyttä" ja siihen liittyvää. Minulle tärkeän ja rakkaan ihmisen osan kautta tullu lähinnä mieleen.


Tämä kultanen ihminen nuoruudessa teki kotonaan paljon yli oman osansa. Aikuseksi ryhdyttyään hoitanut perheensä paremmin kuin hyvin. Työtä tehnyt, toimeliaasti, ansiokkaasti kiitostakin saaden, tärkeää matalapalkka-alan työtä. Kiitollisena silloin kun saa tehdä työnsa hyvin.


Tämä samainen ihminen, yllätys yllätys, on helppo kohde soittaa tai käydä kun tarvitsee apua, purkaa huolia, tai henkistä roskakoria. Aina auttaa ja kuuntelee, ja miettii miten olisi voinut auttaa enemmän. 


Tämä helmi ihmiseksi, hänenhän kuuluisi saada vastaankin rakkautta, apua, luottamusta jne... Mutta ei, ei se ystävät niin mene. Hänet muistetaan kun ollaan vailla. Ja ystävänpäivänä. Kun itse tarvitsee apua,vtai kuuntelijaa, suututaan. Jopa kadehditaan, "kun sulla on kaikki niin hyvin ja helppoa". Muistampa tapauksen kun tämä ihminen itse olisi tarvinnut apua, pyysi kaikkialta, sitten loputtoman etsimisen jälkeen löysi samanlaisen ihmisen, siskonsa joka satojen kilometrien päästä tuli auttamaan (kiitos Annukka♥️). Mitä mietti tämän tarinan itkettävän kultainen ihminen, suuttuiko ihmisille. Ei, puhui että minä kyllä autan kaikkia, ettei kelleen käy niinku meille.


No, se hassu siinä on että se on vaikuttanut minuun joka vieressä katsonut. Jotenki vaikeampi päästää ketään lähelle, ja pitää lähellä. Olen siitä pahoillani. Jotenki sitä semmoseksi menny ite että minusta on hirveän helppo päästä eroon, liian helppo. Riittää kun tiedän ettei minua hirveästi tarvi, tai ehkä ennemminki, pelkästään luulen. En jää roikkumaan.


Ja muuten, jotka ihmisen tuntevat, arvasivat jo tämän josta kirjoitin. Aivan oikein, kyseessä on Miia. Minun kulta. Se sama josta eka kertaa nähdessä ajattelin " Ei tsäänssiä, katoppa muita". Saavuttamaton unelma. Mutta osannette ystävät kalliit varmasti arvata että piti Mika-pojan moneen kertaan nipistää ittiä että onko tämä unta kun tämä ihminen tuli rinnalle kävelemään😍😀 


Pärkkele, jos minä näenki nytki unta😂


♥️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

On hienoa kun elämätöntä elämää on edessä, mutta surullista jos sitä elämätöntä elämää on myös takana.

Hyviä ihmisiä.

Käytä päätä!