Hyviä syitä.

Keksittiin pettämättömän hyvä tekosyy lähipizzeriasta tilata jättipizza. Onhan se tieten hyvääki, sen myönnän olevan päätekijä aivoriihen kokontumiselle joka keksii pizzan ostosyitä. 


Näin koronan riivaamina aikoina pitää paikallista yrittäjää tukea. Ja mikäpä on tukea osoittaessa ku on vajaa neliömetri hyvän tuoksuista syötävää ison pöydän leveydeltä, kun se maku ylittää vielä tuoksunki. Tuo pizzeria on yksi niistä asioista jonka haluaa selviävän korona-pirulaisen hampaista. Samoin kuin muutkin kotikaupungin palveluntarjoajat ja kaupat, ei niistä haluais yhenkään kyykkäävän nyt vaikiampina aikoina. Niissä on yrittäjän elämäntyön lisäksi työntekijöiden toimeentulo kiinni, leipä ja hyvä syy aamuisin, tai mihin aikaan oman rastin suorittamisen vuoro onkaan, astua kotiovesta ulos ja suunnata päivän askareisiin. Näkemään samalla työkaverit, työn lomassa vaihtamaan kuulumisia, huolia, vitsejä, sapuskavinkkejä, urheilujuttuja, ja mitä nyt asiaa, tai turhaa mieleen tuleekaan. Näitten veijareitten kanssa tulee iso pala hereilläoloaikaa vietettyä, ja mukavaahan se tuolla "rantteella" kuitenki on, enemmän hymyilyttää ku harmittaa. 


Nyt on hyvä aika tilata ne autoremontit, auton puunaukset, talon pinta-ja isommatkin remontit, putki- ja sähköremontit, käydä hierojalla, tilata sitä hyvää ruokaa, ostaa ne hyvät hiihtimet joilla ounasvaaran nousuissa ei potku lyhene, tilata huolto vanhoihin sivakoihin, tilata piharemontti, sisustaa kodista itsensä näköinen koti, tehdä/teettää se miesluola tai tilata tyttöjen iltaan se tuote-esittelijä/kampaaja/kynsien tekijä, ostaa lempiartistien levyjä, käydä kampaajalla, tilata lopulta se kunto-ja ravinto-ohjelma, tai mitä kaikkea kivaa paikalliselta yritykseltä voi saada.


Näitä miettiessä tuo monumentaalinen pizza hupeni laatikosta, apuna vaimolla ja minulla oli kaksi omaa poikaa, nuoria miehiä jo nuoren miehen ruokahaluineen, pojan kaveri ja veljentyttö hiihtolomareissulla ilahduttamassa meitä. Ei noussu kukaan pöydästä nälkäsenä, siirty ontto tunne navan takaa hyväksi aikaa. Nyt sitä vähän hiilaripöhössä miettii tuota kunto- ja ravinto-ohjelmaa, se ei tekis ollenkaan huonoa, alkais pian korvat näkyyn poskien takaa peilistä. Eikä tuo hyväksi polvillekkaan ole ku kehopositiivinen lattiaa kontallaan asentaa. Saattaa muuten yöllä olla kuuma ku on syöny riittävästi😅

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

On hienoa kun elämätöntä elämää on edessä, mutta surullista jos sitä elämätöntä elämää on myös takana.

Hyviä ihmisiä.

Käytä päätä!